Handbagage afmetingen Lufthansa

handbagage afmetingen lufthansa
Bij Lufthansa gelden er andere regels voor Economy Class en Business Class voor de handbagage. Het onderstaande overzicht geeft daar een goed beeld van.

Handbagage afmetingen Lufthansa

Klasse Hoogte Breedte Diepte Gewicht
Economy Class 55cm 40cm 23cm 8kg
Business Class 55cm 40cm 23cm 2 stuks van 8kg
Let op! Lufthansa staat toe om één stuk extra bagage mee te nemen, zonder extra kosten. Dit gaat om de volgende type items: handtas, aktetas, camera, kleine laptop of 1 ander voorwerp van gelijk of kleiner formaat. Deze items mogen niet groter zijn dan 30cm x 40cm x 10cm.

Algemene regels over handbagage

Houd met handbagage er rekening mee dat het verboden is om vloeistoffen mee te nemen die niet in een plastic etui zitten of meer dan 100 milliliter omvatten.

Meer over handbagage en vloeistof vind je op de pagina ‘Vliegen en vloeistof‘.

Houd er ook rekening mee dat het niet is toegestaan om te vliegen met scherpe voorwerpen. Zakmessen, scharen en (vuur)wapens zijn niet toegestaan.

Meer over handbagage en verboden voorwerpen vind je op de pagina ‘Vliegen en verboden voorwerpen‘.

Er zijn enkele belangrijke regels als het gaat om taxfree artikelen. De regels omtrent taxfree verschillen per land van bestemming.

Meer over handbagage en taxfree artikelen vind je op de pagina ‘Vliegen en taxfree artikelen‘.

Op zoek naar de juiste koffer? Bekijk onze aanbevelingen hier!

Bovenstaande informatie is van toepassing op Lufthansa en is afkomstig van de Lufthansa handbagage pagina.

Benieuwd naar andere maatschappijen? Bekijk ook de detailpagina’s van KLM, EasyJet, Garuda Indonesia, Ryanair, Transavia, Lufthansa, Turkish Airlines, Garuda Indonesia, Qantas Airways, Arkefly, British Airways, American Airlines, Air France, Virgin Atlantic, Air Europa, Emirates, Germanwings, Finnair, Delta Airlines, Corendon, Aeroflot.

bol.com

Weet je zeker dat je alles voor je reis hebt?