Handbagage afmetingen EasyJet

handbagage afmetingen easyjet
Bekijk hieronder de handbagage afmetingen EasyJet. Bij EasyJet gelden er andere regels voor Economy Class en Business Class voor de handbagage, bij Ryanair heet het echter EasyJet en EasyJet Plus. Het onderstaande overzicht geeft daar een goed beeld van.

Handbagage afmetingen EasyJet

Klasse Hoogte Breedte Diepte Gewicht
EasyJet 56cm 45cm 25cm geen beperking
EasyJet Plus 56cm 45cm 25cm geen beperking
Let op! EasyJet staat het niet toe om één stuk extra bagage mee te nemen, zonder extra kosten. Enkel met een Easyjet Plus vliegticket mag je één extra item meenemen van maximaal 45x36x20cm (wat past onder de stoel voor je).

Algemene regels over handbagage

Houd met handbagage er rekening mee dat het verboden is om vloeistoffen mee te nemen die niet in een plastic etui zitten of meer dan 100 milliliter omvatten.

Meer over handbagage en vloeistof vind je op de pagina ‘Vliegen en vloeistof‘.

Houd er ook rekening mee dat het niet is toegestaan om te vliegen met scherpe voorwerpen. Zakmessen, scharen en (vuur)wapens zijn niet toegestaan.

Meer over handbagage en verboden voorwerpen vind je op de pagina ‘Vliegen en verboden voorwerpen‘.

Er zijn enkele belangrijke regels als het gaat om taxfree artikelen. De regels omtrent taxfree verschillen per land van bestemming.

Meer over handbagage en taxfree artikelen vind je op de pagina ‘Vliegen en taxfree artikelen‘.
Bovenstaande informatie is van toepassing op EasyJet en is afkomstig van de EasyJet handbagage pagina.

Op zoek naar de juiste koffer? Bekijk onze aanbevelingen!

Benieuwd naar andere maatschappijen? Bekijk ook de detailpagina’s van KLM, EasyJet, Garuda Indonesia, Ryanair, Transavia, Lufthansa, Turkish Airlines, Garuda Indonesia, Qantas Airways, Arkefly, British Airways, American Airlines, Air France, Virgin Atlantic, Air Europa, Emirates, Germanwings, Finnair, Delta Airlines, Corendon, Aeroflot.

bol.com

Weet je zeker dat je alles voor je reis hebt?